MMooD

Terug naar boven Alle merken

MMooD hun ontwerpers vormen het kloppende hart van deze collectie . Ze creëren voorwerpen die ontstaan uit de inspiratie van de beste meubelontwerpers in België.

Voor deze collectie tekenden drie Belgische designers een verfrissend concept uit: Gust Koyen (4 Seconds + Wings), Axel Enthoven (Aztec) en Bob Vanden Berghe (Cirkante).

De verbazende tafelcollectie bestaat uit design objecten die “stuk” voor “stuk” vorm en functie met elkaar verzoenen en die een toegevoegde waarde hebben waardoor het leven aangenamer en comfortabeler wordt.

Zo kan ieder zijn meubel kiezen dat in zijn of haar verhaal past!

Made in Belgium

MMooD houdt binnen haar duurzaam DNA vast aan hernieuwbare grondstoffen en een lokale productie, in plaats van uit te wijken naar lageloonlanden. Op die manier wil het bedrijf de Belgische, West-Europese, meubelindustrie een duwtje in de rug geven. ‘Design made in Belgium’ is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibiliteit, correcte levertijden en een snelle, betrouwbare service. Daarnaast spelen natuurlijk sociale, maatschappelijke en ethische overwegingen mee zoals werkgelegenheid en milieu.

Kwaliteit aan betaalbare prijzen

Met MMooD haal je kwalitatieve (design)objecten in huis tegen betaalbare prijzen. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen én die een toegevoegde functie hebben waardoor ze het leven aangenamer en comfortabeler maken. Met MMooD streven we naar een persoonlijk verhaal dat aansluit bij de levensstijl van de consument. Zo kan je je eigen meubelstuk kiezen dat past in jouw verhaal!

Eco friendly

Respect voor de natuur staat centraal bij de productie van onze meubellijnen. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Het hele productieproces is dan ook zorgvuldig afgestemd om de ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.

Mmood - tafels op locatie B&B Arck te Tielrode
Mmood - tafels op locatie B&B Arck te Tielrode
wings-220-cm_open
wings-220-cm_dicht
Mmood - tafels op locatie B&B Arck te Tielrode

 

cirkante-110-cm